Constant Acceleration Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Constant Acceleration Motion
Опис
Предмет Математика, Физика
Ниво Висока школа
Тип Демонстрација, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Acceleration, excel, graphs, time law
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори Paolo Bonifacio
Школо / Организација American School of Milan
Поставено 30.10.11
Обновено 30.10.11