Science Teacher


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Science Teacher
Опис
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови action potential; membrane potential; equilibrium potential
Симулации НЕВРОН


Автори Hwa Tsu
Школо / Организација North Central High School
Поставено 17.10.11
Обновено 17.10.11