Standing Waves Exploration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Standing Waves Exploration
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Interference, Standing Waves, Waves
Симулации Бранови на жица


Автори N Whipple
Школо / Организација West High School
Поставено 31.8.11
Обновено 31.8.11