Sais e Solubilidade


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Sais e Solubilidade
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски
Клучни зборови sais, saturação, solubilidade
Симулации Соли & растварање


Автори Sepúlveda Helena
Контакт е-маил helenasepulveda@yahoo.com
Школо / Организација Escola Secundária Paredes - Portugal
Поставено 26.6.11
Обновено 26.6.11