Laboratori de Datació Radioactiva


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Laboratori de Datació Radioactiva
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Каталонски
Клучни зборови Datació radioactiva, isòtop, taxa de desintegració
Симулации Датирање со помош на радиоактивност-игра


Автори Raquel Arévalo
Контакт е-маил raquel.arevalo@terra.es
Школо / Организација Raquel Arévalo
Поставено 23.6.11
Обновено 23.6.11