Balancing Chemical Equations


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Balancing Chemical Equations
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови balancing, equation
Симулации Изедначување на хемиски равенки


Автори Kristin Michalski
Школо / Организација East Troy High School
Поставено 2.6.11
Обновено 18.5.16