Gas Law


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Gas Law
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови gas laws
Симулации Закони на идеален гас, Особини на идеален гас


Автори Brad Palmer
Школо / Организација Abington School District
Поставено 12.5.11
Обновено 26.4.15