Gravity Assist


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Gravity Assist
Опис
Предмет Астрономија, Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Демонстрација
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови gravity assist, orbit, slingshot, spacecraft
Симулации Гравитација и орбити


Автори Ahmad Abdelhadi
Контакт е-маил aabdelh@gmail.com
Школо / Организација New York Institute of Technology
Поставено 10.5.11
Обновено 10.5.11