Bienvenue au CFA


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Bienvenue au CFA
Опис Etude de la structure de l'atome
Предмет Хемија
Ниво Друго
Тип Друго
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Француски
Клучни зборови Atomes, ions, isotopes
Симулации Направи атом


Автори Bernard Lacour
Школо / Организација TCA
Поставено 30.3.11
Обновено 30.3.11