Electric Field Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Field Lab
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Electric Field, lab, simulation
Симулации Електрични полиња на точкести електрицитети


Автори David McVicker
Школо / Организација Ben Lippen School
Поставено 17.2.11
Обновено 17.2.11