Electric Charge Basics


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Charge Basics
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови charges, electricity
Симулации Балони и статички електрицитет, Електричен хокеј, Пренесување на електрицитет


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11