Oscillations


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Oscillations
Опис
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови amplitude, frequency, oscillations, period
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11