Rotational Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Rotational Motion
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови angular acceleration, angular velocity, rotational motion
Симулации Движење во 2-D, БУБАМАРА НА РИНГИШПИЛ


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11