Conservation of Energy


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Conservation of Energy
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Conservation of Energy, energy, kinetic, potential
Симулации Енергија во скејт-паркот


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11