Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови kinematics, projectile, projectile motion, range
Симулации Движење на проектил


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11