Applications of Sinusoidal Functions


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Applications of Sinusoidal Functions
Опис
Предмет Математика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови periodic motion, sinusoidal function
Симулации Бранови на жица


Автори Andrzej Sokolowski
Школо / Организација Magnolia West High School
Поставено 29.12.10
Обновено 29.12.10