Thermal Expansion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Thermal Expansion
Опис These are the one word question. Which clear your concept and your learning.
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Calorimetry, expansion, heat, temperature
Симулации Состојба на материјата


Автори Pravesh Rohilla
Школо / Организација The Pioneer Academy
Поставено 26.10.10
Обновено 19.5.15