Photoelectric Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Photoelectric Effect
Опис For 9th grade Conceptual Physics. Activity involves lots of graphing
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови PE Effect
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Pauline Seales
Школо / Организација Pacific Collegiate Scholl
Поставено 31.7.10
Обновено 2.8.10