Energy Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energy Simulation
Опис this works well with my 9th grade Conceptual Physics class
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Kinetic Energy, Potential
Симулации Енергија во скејт-паркот


Автори Pauline Seales
Школо / Организација Pacific Collegiate Scholl
Поставено 31.7.10
Обновено 7.8.10