Phet Simulering For waves - in Norwegian


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Phet Simulering For waves - in Norwegian
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Норвешки Бокмол
Клучни зборови Wave speed, interference, reflection
Симулации Звучни бранови


Автори Todd Nore
Школо / Организација Lillestrom vg skole
Поставено 19.3.10
Обновено 8.11.10