High School Exploratory Lab for Balloons and Static Electricity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов High School Exploratory Lab for Balloons and Static Electricity
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Charge separation, Electric Charge, Static Electricity
Симулации Закони на идеален гас, Балони и статички електрицитет


Автори paul devoe
Школо / Организација redlands high school
Поставено 28.2.10
Обновено 28.2.10