Introduction to rotational motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Introduction to rotational motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Концепт Прашања
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови angular acceleration, angular velocity
Симулации Движење во 2-D, БУБАМАРА НА РИНГИШПИЛ


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 24.2.10
Обновено 24.2.10