Lady Bug Revolution Activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Lady Bug Revolution Activity
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови rotational motion, rotational velocity, tangential velocity
Симулации БУБАМАРА НА РИНГИШПИЛ


Автори Zak Shuster
Школо / Организација Gateway High School
Поставено 21.2.10
Обновено 21.2.10