Radioactive Dating Game


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Radioactive Dating Game
Опис Adapted from Glenn Reagan's submission
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови radioactivity
Симулации Датирање со помош на радиоактивност-игра


Автори Paul Burgmayer
Контакт е-маил pburgmayer@gvsd.org
Школо / Организација Great Valley High School
Поставено 25.12.09
Обновено 25.12.09