Nuclear Fission Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Nuclear Fission Simulation
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Fission
Симулации Нуклеарна фисија


Автори Mark Blaisdell
Контакт е-маил finlessbrowntrout@hotmail.com
Школо / Организација LHS
Поставено 1.12.09
Обновено 1.12.09