Oscilatory Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Oscilatory Motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Друго
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови oscillation, simple harmonic motion, wave interference
Симулации Интерференција на бранови


Автори Mohamed AbdelWahab
Школо / Организација Benha University - Egypt
Поставено 25.11.09
Обновено 25.11.09