Charles's Law Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Charles's Law Lab
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Charle's Law Gas Laws
Симулации Особини на идеален гас


Автори Michael Kwasny
Школо / Организација Oak Creek High School
Поставено 9.4.10
Обновено 9.4.10