Instruction set in Photoelectric Expt.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Instruction set in Photoelectric Expt.
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови Learning through simulation
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Pravin Joshi
Контакт е-маил skycom.nsk@gmail.com
Школо / Организација HPT/RYK College
Поставено 2.11.09
Обновено 19.5.14