potential well lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов potential well lab
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови finite well, potential well, quantum mechanics, square well, wave function
Симулации Состојби на квантни врски


Автори Tim Paglione
Школо / Организација York College, CUNY
Поставено 3.11.09
Обновено 3.11.09