The Visible Spectrum


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов The Visible Spectrum
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови electromagnetic spectrum waves
Симулации Неонски ламби и други ламби на празнење


Автори Phil Cook
Контакт е-маил chemteacherphil@gmail.com
Школо / Организација Culver Academies
Поставено 21.11.08
Обновено 21.11.08