Spinometer


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Spinometer
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови magnetic, mechanics, nuclear, quantum, resonance
Симулации Алфа зрачење, Состојби на квантни врски, Штерн-Герлахов експеримент


Автори Chris Mounce
Школо / Организација University of Washington
Поставено 28.7.09
Обновено 28.7.09