Reaction Rates A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Reaction Rates
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови chemistry, collision theory, high school, reaction rate
Симулации ХЕМИСКИ РЕАКЦИИ И ПРОМЕНИ


Автори Emily Firchau
Школо / Организација Arapahoe High School
Поставено 11.11.08
Обновено 13.11.08