Models of the hydrogen atom


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Models of the hydrogen atom
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови , atomic theory, hydrogen, spetrum
Симулации Модел на атомот на Водород


Автори Paul Burgmayer
Школо / Организација Great Valley High School
Поставено 20.11.08
Обновено 20.11.08