Magnetic Field Investigation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Magnetic Field Investigation
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Compass, Intensity of Magnetic Field
Симулации Магнети и Електромагнети


Автори Andrzej Sokolowski
Школо / Организација Magnolia West High School
Поставено 1.8.08
Обновено 19.5.15