Lab. Waves


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Lab. Waves
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови diffraction, reflection, velocity, waves
Симулации Интерференција на бранови


Автори Marsha Harden
Контакт е-маил marshaharden@katyisd.org
Школо / Организација Katy Independent School District
Поставено 8.5.08
Обновено 8.5.08