Gas Properties


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Gas Properties
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Boyles, Charles, Gas, Pressure, Temperature, Volume
Симулации Особини на идеален гас


Автори steve hymes
Школо / Организација JeffCo R-1
Поставено 5.5.08
Обновено 5.5.08