resistance in parallel circuit


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов resistance in parallel circuit
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови circuit, parallel, resistance
Симулации Конструкција на струјно коло (едносмерна струја)


Автори Leslie Trexler
Школо / Организација Bollman Center
Поставено 13.5.08
Обновено 13.5.08