Moving the Man


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Moving the Man
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови acceleration, motion, velocity
Симулации Шетач (променливо праволиниско движење)


Автори Traci Radil
Школо / Организација Douglas County School District
Поставено 5.5.08
Обновено 5.5.08