Projectile Motion and Air Resistance


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion and Air Resistance
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Projectile, air resistance
Симулации Движење на проектил


Автори Adrian Carmichael
Школо / Организација Cherrry Creek High School
Поставено 7.4.08
Обновено 7.4.08