Introduction to the Online Mass-Spring Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Introduction to the Online Mass-Spring Lab
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови energies, mass on spring, oscillations, springs
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Joe Redish
Школо / Организација U. of MD
Поставено 6.4.08
Обновено 6.4.08