Estimation Game A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Estimation Game
Опис
Предмет Математика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Math estimation
Симулации Процена


Автори Beki Toussaint
Школо / Организација Colorado State University
Поставено 22.4.08
Обновено 2.9.15