Ohm's Law


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Ohm's Law
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Ohm Resistence circuit
Симулации Конструкција на струјно коло (AC+DC)


Автори Mark Kelly
Школо / Организација Chaparral HS
Поставено 3.3.08
Обновено 3.3.08