Color Vision (or Seeing Colors)


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Color Vision (or Seeing Colors)
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови color addition subtraction
Симулации Како ги гледаме боите


Автори David Moutoux
Школо / Организација Jefferson County School District, Bear Creek High School
Поставено 3.3.08
Обновено 3.3.08