Wave on a string--the basics


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Wave on a string--the basics
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови frequency amplitude wavelength speed
Симулации Бранови на жица


Автори Chris Cochran
Школо / Организација Montgomery County Public Schools
Поставено 28.2.08
Обновено 28.2.08