Investigating Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Investigating Projectile Motion
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови projectile motion
Симулации Движење на проектил


Автори John Scruggs
Контакт е-маил johnscruggs@comcast.net
Школо / Организација Aurora Central
Поставено 13.2.08
Обновено 13.2.08