Photoelectric effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Photoelectric effect
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови photoelectric effect, quantum mechanics, work function
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Jeff Bourne
Школо / Организација Northview High School
Поставено 9.10.07
Обновено 9.10.07