Greenhouse Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Greenhouse Effect
Опис
Предмет Географија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови climate, global warming
Симулации Ефект на стаклена градина


Автори Kayne Spooner
Контакт е-маил kspoonerfish@aol.com
Школо / Организација Evergreen High School
Поставено 17.9.07
Обновено 22.10.10