Wave Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Wave Motion
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови waves
Симулации Бранови на жица


Автори unknown unknown
Школо / Организација unknown
Поставено 10.9.07
Обновено 25.4.08