John Travoltage


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов John Travoltage
Опис To experiment with gain a greater understanding of static electricity in our everyday life.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Circuits, Electricity
Симулации Пренесување на електрицитет


Автори Gretchen Swanson
Контакт е-маил gswanson@jeffco.k12.co.us
Школо / Организација Columbine High School
Поставено 6.5.07
Обновено 18.9.07