Model of the Hydrogen Atom - Exploration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Model of the Hydrogen Atom - Exploration
Опис The different models of the atom will be investigated in this activity.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Quantum Mechanics
Симулации Модел на атомот на Водород


Автори curt miller
Школо / Организација Wheat Ridge High School
Поставено 31.3.07
Обновено 18.9.07